Ahtisaari Ja Namibia : Presidentti Ahtisaari Palasi Namibiaan Suomesta Pitaisi Tulla Tanne Katsomaan Mallia Tasa Arvoon Ulkomaat Hs Fi

Namibia-prosessin seuraaminen ja vaikuttaminen neuvottelujen kulkuun jatkui edelleen. Presidentti Martti Ahtisaari.


H E President Martti Embassy Of Namibia In Finland Facebook

Hallinnollisista kysymyksistä kiinnostuneena ja niihin perehtyneenä asiantuntijana Ahtisaari löydettiin 1987 YKn talous- ja.

Ahtisaari ja namibia. Presidentti kätilö ja houseboy Martti Ahtisaari tunnetaan Namibiassa. Se on kunnianosoitus namibialaisille ja Namibian kirkolle sekä työlle mitä siellä on tehty. Martti KainulainenLehtikuva Eeva Ahtisaari oli paikan päällä näkemässä kun apartheidilla nujerretut namibialaiset saavuttivat itsenäisyyden.

Perheen kolmas poika sai nimekseen Martti Ahtisaari. Ahtisaaresta tuli liikkeen luottomies ja hänet nimitettiin YKn Namibia-valtuutetuksi. Martti Ahtisaari syntyi 23.

Ahtisaari toimi Namibian prosessin. Martti Oiva Kalevi Ahtisaari Finnish. Once the Namibia problem had been resolved Ahtisaari returned to New York and his.

Edenneen muistisairauden vuoksi hän saa tukea arkeen kotona ja viettää ajoittain hoitojaksoja hoivakodissa. Namibian kunniakansalainen presidentti Martti Ahtisaari iloitsee siitä että Luterilainen Maailmanliitto kokoontuu yleiskokoukseen juuri Namibiassa. Find me onFacebook.

Along with 400000 fellow Karelians Ahtisaari became an eternally displaced person in the rest of Finland. 2 days agoPresidentti Martti Ahtisaari 1937 on luopunut kaikesta julkisesta toiminnasta sairauden vuoksi. Eeva ja Martti Ahtisaari Windhoekin kotinsa edessä 1.

Hän loi suhteet Namibian vapautusliikkeeseen ja johti maan itsenäistymistä YKn edustajana 1970- ja 1980-luvuilla. Vuonna 1987 Ahtisaari valittiin YKn talous- ja hallintoasioista vastaavaksi alipääsihteeriksi. President Martti Ahtisaari Nobel Peace Prize laureate for 2008 discusses International Peace Mediation in these three short filmsThe Norwegian Nobel Commi.

Ahtisaari was a United Nations special envoy for Kosovo charged with organizing the Kosovo. Maailmanjärjestö oli lisääntyneen tehtävämäärän paineessa joutunut suostumaan yhä uusiin menoihin ja samalla myös kasvaneeseen hallintoon. Martti Ahtisaari on naimissa Eeva Ahtisaaren kanssa ja heillä on poika.

Ahtisaari sairastaa Alzheimerin tautia. Nyt Martti Ahtisaari Makanga on jo aikuinen mies. Ohjelmassa hän reflektoi uraansa ja vaiheita jotka veivät hänet tähän pisteeseen urallaan.

Isoveljet Muyenga Gerson ja Emmanuel Muhembo saivat pikkuveljen. Venäjällä oli halua luoda Kosovosta Kyproksen ja Lähi-idän. Presidentti Ahtisaaren mukaan Namibia on meillekin esimerkki.

Asiasta kertoi tasavallan presidentin kanslia torstaina. Namibian ja Suomen suhde syntyi lähetystyöstä. Finland lost Viipuri when the Soviet Union attacked the country.

ˈmɑrtːi ˈʔoiʋɑ ˈkɑleʋi ˈʔɑhtisɑːri. Born 23 June 1937 is a Finnish politician the tenth President of Finland 19942000 a Nobel Peace Prize laureate and a United Nations diplomat and mediator noted for his international peace work. Martti Ahtisaari Biographical M artti Ahtisaari was born on June 23 1937 in the city of Viipuri then still part of Finland.

Suomea hän moittii pakolaisten perheiden yhdistämisen estämisestä. Kuopus oli perheen ensimmäinen jonka syntymäpaikaksi kirjattiin Namibian tasavalta. Juttu on julkaistu aiemmin Kirkkomme Lähetys -lehdessä.

Hän toimi erilaisissa YK-tehtävissä ja vuonna 1989 hän siirtyi johtamaan 8 000 YK-sotilaan ja siviilihenkilön päällikkönä maan itsenäisyyteen. Male Race or Ethnicity. Vuonna 2008 Ahtisaari vieraili Ykkösaamussa tuoreeltaan nobelistiutensa julkistamisen jälkeen.

Hän kertoo kaikista hänen vaikeista rauhanneuvotteluistaan vaikeimman olleen Kosovon. Kyllä minä olen Lähetysseuran työtä ihaillut sanoo presidentti Martti Ahtisaari. Namibia juhli itsenäisyytensä 25 vuotta ja uutta presidenttiään lauantaina.

Ahtisaari osallistui alivaltiosihteerinä Namibia-prosessin seuraamiseen ja saattoi vaikuttaa myös neuvottelujen kulkuun nimenomaan Suomen näkökulmasta. Martti Ahtisaaren kansainvälinen ura pääsi vauhtiin kun hänet nimitettiin suurlähettilääksi neljään Afrikan maahan. Käyttönimenä on Ahtisaari kavereiden kesken Ahti.

Apulaispääsihteerinä 19771981 YKn alipääsihteerinä 19821983 ja 19871991. Martti ahtisaari ja namibia.


Martti Ahtisaari Cmi


Martti Ahtisaari Full Interview Namibia Documentary Series Youtube


Poikavauva Sai Ison Nimen Nyt Martti Ahtisaari Makanga Kertoo Miksi Namibia Tarvitsi Suomalaista Rauhanrakentajaa Suomenkuvalehti Fi


Martti Ahtisaari Wikipedia


Kofi Annan Ylistaa Ahtisaaren Sisua Ja Karsivallisyytta Suomenkuvalehti Fi


Martti Ahtisaari Wikipedia


Namibian Prosessi Nosti Ahtisaaren Yk Vaikuttajaksi Elava Arkisto Yle Fi


Finnischer Konfliktloser Friedensnobelpreis Fur Martti Ahtisaari Taz De


Friends For 40 Years Presidents Highlight Namibia As An Encouraging Example Of Peace Cmi


Presidentti Ahtisaari Palasi Namibiaan Suomesta Pitaisi Tulla Tanne Katsomaan Mallia Tasa Arvoon Ulkomaat Hs Fi


Kolumni Namibian Itsenaisyysjuhla Jai Viikonloppuna Martti Ja Eeva Ahtisaarelta Valiin Sydamellinen Presidenttipari Johtaa Aina Esimerkillaan Kaleva


Namibia 30 Vuotta Suomalaisilla Oli Merkittava Rooli Namibian Itsenaistymisessa Suomen Lahetysseura


Horisontti Presidentti Martti Ahtisaari Ja Suomalaisten Erityissuhde Namibiaan Audio Areena


Presidentti Ahtisaaren Mukaan Namibia On Meillekin Esimerkki Evl Fi


Martti Ahtisaari


Eeva Ahtisaari Wikiwand


About Cmi


Presidentti Ahtisaari Palasi Namibiaan Suomesta Pitaisi Tulla Tanne Katsomaan Mallia Tasa Arvoon Ulkomaat Hs Fi


Martti Ahtisaari Wikipedia

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url